Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daggen mot min hud

I mitt inre bibliotek av drömmar.
Vissna leoparder i öknens rimfrost.
Stillhet i min oas av tiden som går baklänges.
Du lämnar avtryck i nyfallen snö medan vinternattens
solstrålar värmer och tinar upp mitt gigantiska ego av
självföraktens vilseledande manipulerande.
Så som konstnärens öga för skönhet som fångar upp din
karisma, skimrande som Norrsken i trollsändevingar
som lyfter mot skyn.
Jag betraktar dig genom påfågelns magiskt, sagolikt vackra fjäderprakt.
Som om vi aldrig setts.
Vi möts igen.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2018-02-16 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP