Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du bara får säga ett ord!

Dröm på!
Regnbågen har många färger!
De är bestämt sju!
Men bara om man räknar!
Annars är de många!
Eller bara en fin regnbåge!
Kanske inte bara en fin regnbåge, Kanske något mer!
Så är det med orden,
Om du bara säger att jag skall begränsa mig till att bara säga ett ord, så tänker jag på så många flera!

Så kanske det borde vara med mänskligheten!?




Bunden vers av Mim
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-16 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim