Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TEMPELBYGGET

här ska det byggas

med levande stenar

byggas med kärlekens

kitt som förenar

byggas trots motståndet

som är helvetiskt

jag proklamerar

vårt tempel profetiskt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 16/2 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2018-02-16 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP