Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du berusar mig

Förvildade tårar och jag förlåter dig ännu en gång.
Rosa champagne har mig aldrig lockat, men jag dricker mig
berusad och tömmer glaset som faller till golvet och jag
bryr mig inte längre.
Jag kastar mig ut i nattens glamourösa lyxliv, där jag egentligen
inte hör hemma.
Du flirtar förföriskt.
Så även jag.
Om du vill är det du och jag.
Igen.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-16 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP