Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rymdbestigning


astronomisk resa

de som bestigt
mont Everest
se sig som några
riktiga höjdare

men någon
bestigit berget
jules verne
har jag
aldrig träffat

möjligen för att
det ligger
på månens baksida
och dit
går inte ens spårvagnen

inte heller till mars
är någon
större trafik
om någon

däremot
tycks venus berg
vara populärt

astronomi
är en
förunderlig
sysselsättning




Fri vers av tom boreland
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-16 18:24

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
ja bra humoristiskt bygge. jag vet vissa som lyckats ta sig dit med en raket.
2018-02-20

  överlevaren VIP
Olika lust och utrustning skiljer bestigningen men alla klart värd upplevelsen....ordat med glimten i ögat!
2018-02-16

  alicja lappalainen VIP
Jag finner mycket humor i din dikt.
Det är kul att se hur ordet berg leder dig till andra associationer.
2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland