Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om timmar inte varade för evigt

Om timmar inte varade för evigt
Om vägen inte blev längre och längre
Om natten inte var den värsta sommarplåga
Hade livet kanske varit ganska enkelt.

När skratt och gråt låter lika
När trappen förvandlas till ett berg
När golvet har blivit till en sittplats
Är livet inte riktigt som man tänk sig.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 428 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-16 21:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
du skriver med stor känsla som strömmar ur ditt jag

men låter ångest min vän tänker jag

<3
2018-02-26

  Niliboy
Att göra bra poesi är inte alla förunnat, men det blir roligt att läsa den, som här!
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream