Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STILLA



vilar skymning
snart faller mörkret
en koltrastvinge över fönstret
Läser din hands teckning

värmer själen över lågan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-17 00:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Lugnt och rofyllt inväntar vi natten...vackert...
2018-02-17

  Änglaögon
Vacker stämning här.
2018-02-17

  aol
Mjukt fint svingar du pennan här, fick så fina bilder,
2018-02-17

  in effigie VIP
..vacker tystnad fångad i ett ögonblick av ord...
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP