Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite "white trash" över den här kanske?


Varför gör vi inte sånt längre?

äta hemlagad pizza
och dricka öl

skråla i kör
till ackompanjemang på tramporgel

gå lös på barskåpet
när ölet är slut

lyssna på vinyler
och inte sätta dem tillbaka i sina fodral

sitta och prata på balkongen
tills solen går upp

vad hände med dessa stunder?
varför gör vi inte sånt längre?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-16 23:45



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Min man och jag gjorde precis detta numer sitter vi framför youtube möjligt att tekniken är annorlunda men kärleken och vårat är detsamma! Stor igenkänningsfaktor på dina frågande ord!
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP