Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst

du nattbarn kom du, gick du ensamt vaken
din skräck blev stegen mellan snösmält sörja
ångestsvett sipprar mellan nakna brösten

med tanken klöser naglar så starka
den röda väggens hårda brända tegel
där stuprörs trumpeter ilande ljuda

raserar
degelns piller fäller den till marken

© Bosse 17 februari 2018.








Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-17 02:42



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Bra poesi.
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten