Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvard

För att vara nyskild
Dansar du så tätt
Att år av försummelse
Reduceras till noll

Det blixtrar till en sekund
Av treenighet
Sen lever vi sida vid sida
Våra varsina liv




Fri vers (Fri form) av Arvast
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-17 03:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast