Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zen

töm ditt glas
före varje möte

låt murar falla
bered mark för nytt

öppna ditt hjärta
ge nya tankar rum

låt frön sås
så nya blommor får spira och slå ut




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-17 11:52



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Så sant!
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP