Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byts mot sex...

- Jag vet vad som kan bytas mot sex!
- Va, säger du, du gör mig helt perplex!
- Annat tal bara...
Det borde du klara!
För 17, 18 känner du väl till Rex...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-17 11:43



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Rolig text
2018-02-18

  lodjuret/seglare VIP
Sex laxar i en laskask. Det heter väl att 'laska' då en kastar 'lankor', det vill säga småkort i kortspel? Kul med ord kan väl vara en 'sport i sig'?
2018-02-17

  ULJO
Kul
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt