Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyser som en droppe kåda


då vi ser på stjärnornas vimmel
önska då en önskan att en faller ned
önska att soleld värmer de tankar
som frusit sig fast i tungsinnets land
så friad får gå iland på en solig strand

då lyser glädjen som en droppe kåda
när morgonen vaknar
den sprakar och brinner
då vi oss minner

då brister knoppen ut i sång
och blomblad öppnas försiktigt
mot kronan liksom förr
och himlen öppnar sin dörr




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-17 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP