Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan i svart

en flicka
helt i svart
svarta kläder, svart hår
jag såg igår

flickan i svart
vem, säg mig vem är hon
och har hon redan någon?

hon är
så fin,
så vacker
jag önskar hon var min

flicka i svart
vem, säg mig vem
vem får ta med dig hem?

jag blev
förälskad
det var som en krevad
hon var som choklad

flickan i svart
vem, säg mig vem
vem fick ta med henne hem?

nu kan jag
bara tänka på
henne
och att det inte blev vi två

flickan i svart
så ljuvlig, så grann
vart, säg mig vart
säg mig vart hon försvann




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Tomas Karlsson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-17 13:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord flätar in sig i mina sinnen, känner en stilla rytm och en varm glädje däri.
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP