Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minikåseri vid ärtsoppan


tänkenöt

Det påstås att nötkreaturs idoga pruttande utgör ett hot mot klimatet på jorden. Pruttarna består av växthusgaser.
Människor bör för klimatets skull äta mindre av kött och mer av grönt - menar man.

Igår åt vi en läcker hemmalagad ärtsoppa här hos oss i Gränslandet.
Idag rapar, pruttar och fiser jag väldigt.
Hur mycket av växthusgaser avger jag? Hur mycket av växthusgaser avger sjukommafem miljarder ärtsoppeätande människor egentligen!
Frågar jag mig och sätter tänderna i en biff vid supén senare på kvällen.




Övriga genrer (Kåseri) av Ingmar Hård VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-17 13:55



Bookmark and Share


  Minkki VIP
den var bra !!!!
2018-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP