Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat

Varje kväll få höra din röst
Ger mig värme, lisa och tröst
Kärleksord på dig få slösa!
Är ej att floskler ösa

Du skall veta att du finns
I mitt hjärta fagra kvinns
Däruti ger du mig känslor heta
Jag behöver ej efter dem leta

Veta dessa dina känslors låga
Berikar och ökar min förmåga
Tror mig kunna allt övervinna
Kärleken skall aldrig få försvinna

Även när vi är ifrån
Är det Du och Jag!




Fri vers av Harri Cajander
Läst 249 gånger
Publicerad 2018-02-17 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harri Cajander
Harri Cajander