Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konkreta mål

Realistiska mätbara mål’

Konkreta mål

Som går att uppnå

Och som inte tar fram tvångstankar




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-17 14:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
låter konkret och riktigt bra!
2018-02-17

  ULJO
Gott så
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson