Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekskranka myran

Myran ville väldigt gärna bli kär
sökte kärlek både här och där
Sökte både natt och dag
tråkigt för honom tyckte jag

Ville så gärna hjälpa till
föreslog honom att testa nätet,kanske han vill
Så en dag han i sällskap kom
Jag ville gärna gratulera dom

Men tyvärr så började allt gå snett
och då kan man behöva lite vett
Sällskapet som myran hade fått
var lite för udda
Han inte upp till att kyssa nått
och då har gräshoppans tålamod till botten nått

Men myran tänkte inte ge upp
lånade en stege av en vän
Klättrade upp och kysstes
stolt som en tupp




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-17 15:07



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Kul! Lite i Hellsings anda!

2018-02-17

  ULJO
Ville tur att det fanns en stege till hands. Så han fick lite njutning i livet
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP