Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVÄLT

 

Utsvultna ögon

händer läppar

 

smekte smakade

lekte kysste

 

letade

hemliga rum

 

okända

för andra

 

hittade spår

från förr

 

lusten tog

glädjesprång

 

hungriga händer

åt och drack

 

kärlekens ord

euforisk efterrätt




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-02-17 18:11



Bookmark and Share


  Anya VIP
Sensuella ord. Härligt att kunna uppleva.
2018-02-20

    ej medlem längre
Som en lustfylld kärleksmåltid smakar dina ord i munnen!
2018-02-20

  KattenKin VIP
"Euforisk efterrätt", vilken aptitretare! Salig den som bjuds in till det här smörgåsbordet, här står ingen svält på menyn! :)
2018-02-19

  ULJO
Underbart om kärlekens ljuva attribut
2018-02-18

  DavidM VIP
Sensuellt, snyggt komponerat.
2018-02-18

  Stanley Rydell
Förvandlingens sköna konst, svält omvandlad till hunger. Medryckande sinnlighet, vackert ljudande slutstrof!
2018-02-17

    ej medlem längre
En kärleksmåltid....som smakar mer.
2018-02-17

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt när denna svält blir mättad...
2018-02-17

    Sefarge VIP
Smaskigt skriftat!
Ur hunger kommer aptiten
:}
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP