Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Orsak och verkan"


Multiperal samverkan




Cirkeln i kretsloppet
Mitt i

Solen som lovat
att lysa i evigheten

Allt detta bara slumpen
som satt in sig i de rätta
fungerande
tillfällighets banorna

Vilken tur eller otur
Vi haft som råkat
Bli till


Månen är blek men lyser
ändå

En stor asteorid for förbi
Jordklotet på 63.000 km
Avstånd

Det var nära ögat och
slumpartat tur att inget
Hände


Men den stora vetskapen
Tiger still
Om den absoluta sanningen


Medans ateister o troende
Funderar högt och lågt

Och käbblar med varandra
Vem som ska ha rätt till sist




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-17 16:30



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Eller hur! Vilken störtskön text! "Månen är blek men lyser ändå".
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP