Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IMMANENT FÖRBINDELSE

Hon sa :"Jag ser vad jag känner"

.....och han kände det hon såg

att han kände,

som de kände

tillsammans,

oskiljaktigt förensligade

till ett.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2018-02-17 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP