Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Provar att skriva på ett annat språk igen. Latin kändes inte aktuellt, så det fick bli enkelska. Som en svensk individ skulle ha skrivit den, texten. Skrev texten medan en repris går på teve, vilken jag har på som sällskap i kvällen.


One oak in the wood is not there



A good night to lay hard
one day you must be retard
many individ is pleased to stay
in it's own and maybe happy grey
anyway a man is for itself a yard.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-17 20:20



Bookmark and Share


  ULJO
Annorlunda från din penna.
2018-02-18

  Nanna X
Kunde kanske också hetat typ Något lite om ensamhet?
2018-02-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP