Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magen sätter formen...

- Du ser så stött och trött ut Set
har du missat dagens efterrätt...
- Dagens rätt var sen
rotmoset hårt som sten...
Varken jag eller magen blev mätt...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-17 20:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kul med texter på versrader rim, så hålls väl en penna i trim, skriver så handen riktigt blör, ser till att sinnet icke dör, ikapp med kropp som i vatten sim...
2018-02-20

  ULJO
Då blir det väl McDonalds då?
2018-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt