Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En famn som längtar

 

I stunder som värmer

ur jorden

förströdd under din köld

leker jag tafatt

 

din lust ropar

i min ensamhet

jag byter ögonblicket

mot en famn  som längtar…




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2018-02-17 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP