Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför förstår ni inte hur vacker jag är?


Shubert No. 8


Lyssna på.

Shubert No.8.

När du inte är överens med din fru.

Så.

Lyssna på Shubert Symphony No. 8.

Och.

Den är jävligt bra att bajsa till också.

Även.

Jävligt bra att lyssna på när du
polerar upp din Ibanez.

Och öppnar upp det låsbara svajarm stallet.

För att ha marginal att stämma den,
åt båda hållen.

Troligtvis bara gitarrister som äger
låsbara svajarmstall begriper detta.

Du måste ju till och med ha insexnycklar för att lyckas.

Det är som vacker sex i fingertopparna.

Och sedan trycka in den i en Marshall.

Superstämd.

Och att få att den låta som ett JAS Plan.

Och gitarrjäveln stämmer inte av sig.

Måste ju.

Vara en av anlediningarna till att leva.

Definitivt.

Ta bara inte detta ifrån mig.

Mina plektrum som under alla dessa minst 30 år.

Har legat och skräpat runt i era liv.

Och ni har hittat dem överallt.

Men det är mitt sanna liv.

Som legat och skräpat.

Och vad ni än tror.

Så.

Har jag skapat något till eftervärlden.

Som ni kommer att förundras över.


Jag kunde ju inte bara.

Sitta tyst i ett hörn och lyssna.

Jag var ju tvungen att skapa.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-17 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP