Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer

Ett stängt hjärta här
Inga kroppar ska känna
En levande själ




Bunden vers (Haiku) av SofieVem VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-02-17 20:55



Bookmark and Share


  Stay Golden
Be sweet, the world can be so hard.
2018-04-24

    ej medlem längre
Ingen levande själ utan ett öppet hjärta!
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

SofieVem
SofieVem VIP