Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är ingen försvarsskrift utan endast en sorts beskrivning utifrån ett samhällspolitiskt focus ang främmande tilldragelser från vissa blommors påverkan och inverkan på individers omedvetna sidor.


DEN SAMHÄLLSOMSTÖRTANDE BLOMMAN

Det finns en ouppklarad mystik kring växten cannabis sativa (hasch-hisch)som lika väl kan sägas (hysch ! hysch !) verkningar,men som av politiker i den civiliserade världen är tydligt rädda för.

Så ! vad är då dess påverkan på individer ? som de är så rädda för om inte det faktum "det okända" okontrollerbara.

Fotot ovan visar en scannad cannabisplantas inre celler i färgförstoring,ett högst levande väsen ingen leker med hur som helst.

*

Alkohol borde förbjudas och endast användas inom sjukvården.

(Utkast)




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2018-02-17 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP