Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett pussel som blir en vacker tavla

I mitt rum ligger ett pussel med många bitar. Varje dag bygger jag och försöker få ihop pusslet.  Vissa figurer med tydliga konturer. Det syns vilka som passar, hörs hur det klickar. Bitarna i mitten.

Andra bitar är svårare. Försiktigt försöker jag hitta de rätta. De i periferin, i bakgrunden; bildar mark, träd, vatten och himmel. Skapar en grund, ett djup och ljus till bilden.
Skapar en helheten.

   Pusslet heter mitt livspussel, och alla bitar betyder nåt för mig på ett eller annat sätt.
Tillsammans, en hel vacker tavla. 




Fri vers av Margo
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-17 22:25



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så fint skrivet, vi har alla våra livspussel att lägga.
2018-02-18

  Margo
Tack! :-)
2018-02-17

  S~A •••
Vacker!
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Margo
Margo