Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur skriver jag?

hur skriver jag?

det känns som om varje dikt måste få växa fram på sitt eget sätt,
det finns ingen metod som alltid fungerar

det gäller att fånga idén när den kommer
och sen finslipa den och försöka göra det bästa möjliga av den

att skriva verkar också vara en jakt efter perfektion –
varje gång jag sätter mig ner för att skriva när jag en dröm om att skriva nånting bättre än nånting jag nånsin tidigare skrivit




Övriga genrer (Essä/Recension) av Tomas Karlsson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-17 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP