Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spring conference


spring conference
ljòsmòðirin träffar
jordmoren




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-17 23:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Olika nationaliteter men förenade i sitt yrke!
2018-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP