Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden dansar ut

Nu är pennan igång
tystnaden inspirerar
skapar lätt och ivrigt
bläcket flödar fram
på det längtande bladet
orden dansar ut
skriver på tills
dansen tar slut





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-18 01:27



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Ett härligt flyt!

Man önskar ju att det alltid skulle vara så när man skriver... :-)
2018-02-19

  M M Mannheim VIP
En härlig dans!
2018-02-18

  Bibbi VIP
Lycka till!
2018-02-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP