Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vuxnas ansvar sviker



Sprungen ur slummen

Barfota med andan i halsen

Springer han med stulen frukt i famnen.

Magen kurrar av hunger.

Tids nog kanske tillvaron blir bättre

Kanske

men pojken

är alltjämnt fast.

Fast i ett grepp av kaos

Av

kapitalism fattigdom och hjärtlöshet.

Sårbarheten.

Och...

De där smutsiga händerna som ju griper så förtvivlat.

Uppgivet

Det är

Vuxna tankar

Och girigheten

som cementeras

i ett cyniskt spel.

Tidens tand.






Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-18 05:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP