Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek på drift

En fågelskrämma

och ett skitigt bord

Utgör rekvisitan

De

Skymtar i bakgrunden

Samtidigt som

Gungstolen knarrar

betänkligt

På verandan

Dammet viner i vinden.

Kanske

Är det

Bara

Kärlek på drift

Spridd för vinden.

I ett kargt

Övergivet

landskap

En håla

Man bara kör

Förbi




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-18 06:20



Bookmark and Share


  Classico VIP
Underbart fin :)
2018-02-18

  Piann VIP
Tyckte om din dikt.
Kände igen mig i en glesbygd som jag är uppvuxen i. Du skildrar det briljant.
2018-02-18

  BenGust VIP
Så relevant att du belyser glesbygsproblematiken med denna pricksäkra bildsvit.
Att passera förfallet och endast förnimma den liv och rörelse som kan ha varit. Igenbommade affärslokaler.
Övergivna torp. Människor bortgångna eller spridda för vinden...

2018-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP