Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Iakttagelse


Haiku




Senvintergryning
Skatan måndansar hoppfull
Stjärnan blinkar matt













Bunden vers (Haiku) av J-M
Läst 317 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-02-18 08:52



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
En frusen känsla i denna fina haiku.
2018-02-18

  Nanna X
Fin haiku. Mer liv och hopp i skator än i stjärnor ; )
2018-02-18
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M