Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ytan

Under ytan tror sig fula fiskar

kunna agera utan insyn.

I det aktuella fallet i Danmark

var det en uppfinnare

som funnit upp en idé

som skulle tillfredsställa

hans erotiska och morbida lust.

Till en början höll hans idé

då han bjöd in kvinnor till sin ubåt,

troligen åtföljt av lite erotiska äventyr.

Men till slut gick det överstyr

då en kvinnlig journalist i tjänst

mördades och styckades på ett bestialiskt sätt

Den här händelsen bidrar inte

till att kvinnor kan känna förtroende

för män som de inte känner i grunden.

 




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-18 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP