Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försök till pep-talk


bred ut dina vingar

bred ut dina vingar
oh poet
vidga strupen
flyg
som vildgässen fritt
sjung
vackert som Mäster trast
ängslas icke
våga
du kan
du skall finna din väg - landa på de elyséiska fälten
där din sång skall fylla morgonen

sätt inte ditt ljus under ena skäppo
du poet
tag luft
andas
sjung ut
annars dör dina visor
redan före dig




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-18 10:49



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
En vacker förmedling till såväl de skrivsugna folket som till betraktaren. Väl formulerat . Fint
2018-02-21

  Kungskobran VIP
Ja det gäller att ta ut svängarna i poesi och konst
2018-02-21

  Minkki VIP
bra försök! mera, mera!
2018-02-21

  Piann VIP
Fint skrivet. Man måste våga att ta klivet.
2018-02-18

    Sefarge VIP
Att sprida ljuset!
Tack
:}

2018-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP