Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en besvärjelse


kura dag

Det är visserligen vitt av snö på marken men det är ändå grånaden som tynger
och under täcket hukar sig vintergäcken
man spanar mot skyn och letar efter tecken på bättring
bär sin ved och kurar liksom skymning hela da'n
värmer sig vid öppna elden




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-18 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP