Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vacker

 

 

viskar vackra ord 

i ditt längtande öra

 

viskar att du är min

att du är så skön

 

mitt finger följer,

smeker din söta mun

drömmer om dina sköna kyssar

 

smeker vecket under läppen

ryser av raspet från din orakade haka

 

kysser din väldoftande hals

precis där pulsen slår för mig

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 278 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-03-08 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik