Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksbrev

kärleksbreven skrevs men sändes
aldrig har jag allt i huvudet fastän
hjärtat slår så hårt att jag blir rädd
för aldrig har den muskeln arbetat
så här på riktigt riktigt riktigt länge
håller du om mig innan allt tar slut
älskar du mig nu kommer du älska
mig imorgon måste jag veta snälla
säg till innan nån har sönder något




Prosa av Systertusen
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-18 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Systertusen