Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN OPTIMISTISKA PESSIMISMENS PESSIMISTISKA OPTIMISM

Lyckligt olycklig den

som kan

konsten vara

optimistisk pessimist

och olyckligt lycklig den

som kan vara

pessimistisk optimist

och behålla sitt hjärta.

*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2018-02-18 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP