Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå upp och pröva dina vingar!

Visst är det ett under, livet.
Vi kan bara gå ut och se oss omkring.

När jag var liten sa jag till min mamma att jag ville flyga.
Mamma förklarade tålmodigt att det kan man inte utan vingar.

Jag växte upp och förstod med tiden hur allt fungerade.
Minns så väl den första flygturen med ett plan till England.

Spännande tyckte jag att det var, men jag var över trettio år då.
Efter det har jag besökt många länder med min man, så nog har jag flugit.

Många gånger kommer tanken på Ikaros som flög mot solen.
Hans pappa gjorde vingar åt honom av vax.

Min farmor Emma sa; Människan ska hålla sig på jorden inte uppe i luften.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-18 13:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ibland behöver vi hjälp för att drömmarna skall bli verklighet!

Skönt med vingar som bär.

2018-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Och känns hur underbart det är
när ovan molnen du dig svingar
och fröjdas åt att vingarna bär.
Se på fåglarna som svävar i det blå
det är deras kurs vi gå...
2018-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP