Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tälje är en liten by där jag bor, lite på sidan om....


Lite på sidan om.....

Det var en gumma från Tälje.
Hon sa om jag får välje.

Så vill jag int byt bort min gubbe.
Mot nå nyare som kallas snubbe.

Vi trivs i vårt lilla hus.
I stan är det fjäsk och krus.

Den dan när vi två lämnat in.
Ska askan vår spridas för vind.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-18 13:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Livsglädje!
Fint om att vara nöjd och trivas med det man har!
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP