Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme

gråmulet rusk med snö och slask
solvarm semesterstrand vid havet
värme kommer inifrån




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-19 09:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt fin i text och bild
värmer
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader