Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smulor

du sitter där och när mig
tappar bort vad du sagt
smulorna syns inte på terazzogolvet




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-23 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader