Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det gråa

I det gråa finns det också nyanser av ljus

som kan lysa själen med ett stort leende

trots solens frånvaro

I ensamheten upplevs

mikrostunder av lycka

som liknar droppar i mungipan

I lugnet kan livets dans

utan bekymmer

utan brådska

snurra




Fri vers av Minona
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-18 15:00



Bookmark and Share


  Stisse
Fint flöde i din text. Gillar" microstunder av lycka" försöker bli mer observant på dessa stunder som kommer då och då.
2018-03-23

  Fulbergarn
Fin text, hade en sån mikrostund härom dagen
2018-02-21

  BenGust VIP
"Lysa själen", "mikrostunder" och dylika ordval gör texten valörrik.
2018-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona