Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vindbyar februari



Det blåser narigt över taken
snöklockan klämtar avlägset
solen är gömd bakom gardin
regndroppar rinner över glaset
en strimma ljus flämtar
mellan grå molntappar


Bryter natten i ett strålande ljus
då hoppets stjärna lyser

över alla som går och fryser




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-18 15:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, hoppet säger att snart är det vår...
2018-02-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP