Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Armando....

En stor hjälte
I Valparaiso
Han jagade,
Va oljeborrare
Å bagare,
Han skapade
Sköna degar,
Vi åt hans
Goda bröd
Å drack
Mate te,
I början av
90-talet
Var han äldst
I världen!
Så drick mate
Baka å vörda
Di gamla!

Yogi




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-18 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy