Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterpromenad

en två timmars promenad på isen
i strålande solsken och några minusgrader
kan man tillbringa en söndagseftermiddag bättre?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-18 15:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det låter verkligen skönt...hoppas det blir fler sådana dagar...
2018-02-18

  Öknens Ros VIP
Härligt för kropp och själ! :)
2018-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP