Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händelse

 

 

 

det var nåt besynnerligt

stegen i trappan

nån som vred om handtaget

hennes nackhår som reste sig

känslan av att någon iakttog henne

alldeles ensam hemma

hon gick ut

väntade på sina systrar

in gick hon inte ensam igen

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-18 16:12



Bookmark and Share


  Per Drysén
Rädslan begränsar handlingsutrymmet
2018-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP