Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som till ett bortglömt revir. Revenir betyder återkomma eller spöka


Mosaik # 5 : Rivningskåk med Burspråksliv

 

 


River fram
gamla vrår
spårar upp
glupska dar
var sekund

undergrävt
rävens väns
äventyr
hyrde gryt
byter
hål

målar in
vind i hörn
björnar byggt
tryggt för rädd
klädd balkong

kånkar bort
fortet now
cowboys slott
blott allt trä
brädhög blir

firmament
tänt plafond
sond mot rymd
skymde fyr

Myror hem
lämnar jord
mordlöst fall
halkar snabb
labyrint

vintern svår
våren just
rustar för
törnens växt
väcks upp torn

hornhårt djur
burspråk prytt
nytt kvartér
lerigt bär
färdigt snart

arton valv
halvvägs stängd
ängels street
ritar ut
rutors kors

skorsten kvar
tar till höst
trösklar häst
nästa kliv

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-18 20:22



Bookmark and Share


  Nanna X
Snygg
härligt
tramp-
rytmik
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP